Heb jij zin om je onder te dompelen in de wereld van Barok en te proeven van verschillende dansstijlen?

Fameus waagt zich samen met een grote groep dansers van alle leeftijden en dansstijlen aan het thema ‘barok’. Onder leiding van professionele choreografen wordt gezocht naar een hedendaagse invulling van barok, met een toonmoment op 18 november als apotheose. Woon je in Antwerpen en ben je gebeten door dans? Heb je zin om je twee weekends onder te dompelen in de wereld van barok en te proeven van verschillende dansstijlen? Schrijf je in!

Deelnemen

Woon je in Antwerpen en ben je gebeten door dans? Heb je zin om je twee weekends onder leiding van professionele choreografen onder te dompelen in de wereld van barok en te proeven van verschillende dansstijlen?

De bootcamps vinden plaats op 10 en 11 november en van 16 tot en met 18 november in Het Oude Badhuis. De kinderen en jongeren van het naaiatelier IetStof voorzien de kostuums en rekwisieten.
Inschrijven voor het project kan van 4 juni t.e.m. 15 september via www.fameus.be.

Toonmoment

Het toonmoment is op 18 november in Het Oude Badhuis, doorlopend tussen 14 en 20 uur. Check de website www.fameus.be voor een update van de aanvangsuren van de toonmomenten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *